Star Clippers breidt yogacruises uit

025 (3) Star Clipper HydraIn januari 2015 biedt rederij Star Clippers yogaliefhebbers de mogelijkheid om in het Caribisch gebied deel te nemen aan twee nieuwe yogacruises. Aan boord van de driemaster Star Clipper kunnen reizigers zonder meerkosten onder professionele begeleiding deelnemen aan yoga- en meditatielessen. De uitbreiding van het yogacruise aanbod in seizoen 2014/2015 gaat gepaard met de introductie van een nieuwe yogadocente en speelt in op de toenemende vraag voor feel-good themacruises bij de rederij.

Yoga op het dek
Tijdens de Caribische themacruises hebben passagiers twee keer per dag de mogelijkheid om een yogales bij te wonen. Het dek van de Star Clipper vormt elke vroege ochtend en s’ avonds voor zonsondergang het vaste podium; het wisselende Caribische landschap zorgt voor een afwisselend decor. De yoga- en meditatielessen worden in het Engels verzorgd door de nieuwe Duitse docente Inge Schöps, die de lessen voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk en interessant maakt om (optioneel) aan te haken. Schöps staat er om bekend om yoga toegankelijk te willen maken voor een grote groep mensen en heeft om die reden ook al meerdere boeken geschreven. Voor liefhebbers worden lezingen over de filosofie van yoga verzorgd en geïnteresseerden gaan bovendien met tips naar huis over het thuis beoefenen van deze ‘tak van sport’.

Zen in de Caribbean
De eerste yoga themacruise in het Caribisch gebied vertrekt op 24 januari 2015. Vanuit Philipsburg (St.Maarten) vaart de driemaster langs verschillende Caribische bestemmingen zoals Anguilla, de Britse Maagdeneilanden, Tortola, St. Kitts en St. Barts, om vervolgens weer aan te leggen in St. Maarten. De zeilcruise met vertrek op 31 januari 2015 start en eindigt ook in St. Maarten maar vaart langs andere Caribische bestemmingen zoals Nevis, Dominica, Iles des Saintes, Guadeloupe, Antigua en St. Barts.

De twee yogacruises in het Caribisch gebied zijn een aanvulling op het bestaande programma van yogacruises van Star Clippers. Andere yogaprogramma’s worden geboden op de trans-Atlantische overtocht of deeltrajecten daarvan. De trans-Atlantische route vertrekt op 24 oktober 2014 met de viermaster Royal Clipper vanuit Civitavecchia (Rome) naar Corsica, Ibiza, Marokko, Lissabon, Tenerife en eindbestemming Barbados. Mensen die een kortere route prefereren, wordt de mogelijkheid geboden om na 12 dagen  in Lissabon van boord te gaan, of aldaar op te stappen voor een 17-daagse cruise met Barbados als Caribisch eindstation.

Meer info en/of boekingen: www.starclippers.com

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)