Oasis of the Seas zorgt voor seizoenrecord in Barcelona

Oasis of the Seas
Oasis of the Seas

Afgelopen zaterdag arriveerde het (vrijwel) grootste cruiseschip ter wereld, de Oasis of the Seas, voor de eerste keer in Barcelona. Bij de Terminals A en B van Creuers del Port de Barcelona scheepten de meer dan 6.000 passagiers uit. Het was het hoogtepunt van een bijzonder druk weekend bij de cruiseterminal in de Spaanse stad. In totaal arriveerden er van vrijdag tot en met zondag 15 cruiseschepen, waarvan 9 in- en ontschepingen. Meer dan 58.000 passagiers bezochten daardoor Barcelona. Het betekende een seizoenrecord.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.