Cruisereiziger
Fotoreportage

Fotoreportage: Oasis of the Seas aan kade Rotterdam

Dinsdagmorgen ontscheepten meer dan 6000 mensen van hun cruise van Barcelona naar Rotterdam. Daarna kwamen werklieden aan boord die direct daarna meevoeren naar Keppel Verolme waar het schip tot 14 oktober blijft.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Fotoreportage: Oasis of the Seas aan kade Rotterdam

  • Hey miriam!
    Enig idee wat de prijzen en de uren zijn om dit cruiseschip te bezoeken?
    Kan je me per mail antwoorden aub?
    Groetjes

Reacties zijn gesloten.