Fotoreportage: Oasis of the Seas aan kade Rotterdam

Dinsdagmorgen ontscheepten meer dan 6000 mensen van hun cruise van Barcelona naar Rotterdam. Daarna kwamen werklieden aan boord die direct daarna meevoeren naar Keppel Verolme waar het schip tot 14 oktober blijft.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Fotoreportage: Oasis of the Seas aan kade Rotterdam

 • 1 oktober 2014 om 18:31
  Permalink

  Hey miriam!
  Enig idee wat de prijzen en de uren zijn om dit cruiseschip te bezoeken?
  Kan je me per mail antwoorden aub?
  Groetjes

Reacties zijn gesloten.