MSC Cruises lanceert nieuwe app

msc cruises appBij MSC Cruises begint de cruisevakantie al op de mobiel. De mediterrane rederij lanceert een gloednieuwe app voor iOS en Android telefoons. De officiële MSC Cruises app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play en staat vol tips, informatie en aanbiedingen. Weten waar je favoriete schip is? Een digitaal kijkje nemen in de exclusieve Yacht Club? Of live beelden vanaf de brug bekijken? Het kan nu allemaal met één swipe, tab of klik. De perfecte cruisevakantie letterlijk binnen handbereik.

App vol cruisedromen
De nieuwe app geeft een volledig en overzichtelijk beeld van alle MSC bestemmingen en de mogelijkheden aan boord. Verder is het mogelijk de schepen real time te volgen op de oceaan, een virtuele tour te maken aan boord en live webcam feeds te bekijken. Een app vol cruisedromen om van te watertanden – en meteen te boeken.

Wat de nieuwe app te bieden heeft:

  • Routebeschrijvingen van honderden MSC Cruises en informatie over de droombestemmingen
  • Het laatste nieuws en de scherpste cruise-aanbiedingen, met push berichten voor speciale aanbiedingen
  • Virtuele tours, live webcam beelden (onder andere vanaf de brug) en foto’s
  • Geselecteerde cruises markeren als favorieten om later nog eens te bekijken
  • De mogelijkheid om elk MSC schip real time te volgen dankzij het GPS-systeem

De app is beschikbaar in Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)