Bestemmingen centraal tijdens Cruise Event in Amsterdam

logo-cruise-event-Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober vindt het vierde Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Deze editie ligt de nadruk op de diversiteit van de bestemmingen. Het Cruise Event is de plek om ideeën op te doen, zowel voor ervaren cruisepassagiers als -reizigers in spé. Ga in gesprek met de rederijen en kies uit bestemmingen wereldwijd. Van de Middellandse Zee en Noord-Europa tot de Caribbean en Alaska.

Grenzeloze cruisevakantie
Een cruisevakantie is de manier om in korte tijd veel van de wereld te zien. Tijdens een reis meren de schepen veelal aan in verschillende landen. Deze editie van het Cruise Event staat de veelzijdigheid van de bestemmingen centraal. Bezoekers kunnen in het cruisetheater dagelijks acht presentaties bijwonen, die worden gegeven door cruiserederijen. Daarnaast vertelt Cruise Line International Association, de overkoepelende organisatie voor cruisevakanties, wat een cruisevakantie precies is. Veel voorkomende vragen worden beantwoord zoals: Wat kan een reiziger verwachten? Hoe ziet de vakantie er uit? Waar moet ik op letten bij mijn keuzes?

Tijdens het Cruise Event in Amsterdam worden cruises aangeboden naar ieders wens en budget. Van een ontspannen vakantie met het gezin langs de Griekse eilanden tot een Europese stedentrip, waarbij de meest beroemde historische steden wordt aangedaan. Vrijwel alle rederijen met afvaarten vanuit Nederland zijn vertegenwoordigd.

Cruisereiziger Presentatie Podium

Cruisereiziger is voor de eerste maal aanwezig in Amsterdam met een interactief podium. Wij houden interviews met cruisereizigers over hun favoriete rederij, cruiseschip en favoriete bestemmingen. Hét moment om met hen een praatje te maken en vragen te stellen. Ook multi award winning fotograaf Jan Vermeer komt langs om te vertellen over zijn ervaringen in onder andere Antarctica, Spitsbergen, Groenland, IJsland en Rusland en een tipje van de sluier op te lichten betreffende natuurfotografie. Ontmoet ons en kom langs bij de stand op het horecaplein.

Dus kom langs, kijk, luister & stel je vragen!

Wie zich online voorregistreert, ontvangt 50% korting en betaalt slechts € 5,00 per persoon aan de kassa in plaats van € 10,- . Kinderen tot 17 jaar kunnen gratis naar binnen.

Cruiseevent amsterdam

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)