Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurant

Norwegian Escape biedt privé dinerruimte voor 100 personen

Norwegian EscapeNorwegian Cruise Line’s nieuwste schip dat momenteel gebouwd wordt, de Norwegian Escape, zal net als haar zusterschepen een 678 Ocean Place en een Waterfront bevatten. Dit zijn drie dekken met daarop lounges, vele restaurants en gezellige plekken buiten op de promenade. Naast het driedekken tellende atrium met de gezellige pub O’Sheehan blijven ook het Franse Le Bistro, Moderno Churasscaria, steakhouse Cagneys en de Teppanyaki. De inclusieve hoofdrestaurants Savor en Taste komen eveneens terug. Nieuw op de Escape wordt een ruimte voor groepen waar ze als groep kunnen dineren. Deze Private Room at Taste krijgt een eigen ingang, lounge en dinermogelijkheid voor maximaal 100 gasten.

Nieuw is ook de Skyline Bar, dat zich in het casino gaat vestigen. Deze bar, gedecoreerd in goud en metallic kleuren, biedt entertainment, video poker en LED schermen. Een portret studio vindt je voortaan ook op het schip, op dek 6.

De Norwegian Escape wordt verwacht in oktober 2015 en wordt het grootste schip dat het hele jaar rond vaart vanuit thuishaven Miami.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger