Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Veendam annuleert cruise door technisch probleem

VeendamHet MS Veendam heeft een tweede cruise moeten annuleren nadat vorige week schroef problemen naar boven gekomen waren. Passagiers die vorige week zaterdag in Quebec, Canada, waren ingescheept, kregen zondag te horen dat de cruise geannuleerd werd. Ook de zevendaagse cruise van zaterdag 4 oktober gaat niet door. Holland America heeft meer tijd nodig om de schroef te repareren. Het MS Veendam is donderdag op eigen kracht naar een kade gevaren waar de reparaties worden uitgevoerd.

De cruise van 4 oktober startte oorspronkelijk in Boston, met bezoeken aan Bar Harbor (Maine), Halifax (Nova Scotia), Sydney (Nova Scotia), Charlottetown en als eindhaven Quebec.

Passagiers krijgen de volledige cruisesom terug en een korting van 100% van dit bedrag op hun volgende cruise.

Update 4 oktober: Naar nu blijkt, wordt ook de derde cruise geannuleerd die zou starten op 11 oktober. Voor de noodzakelijke reparatie wordt het schip naar een droogdok gebracht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger