Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Carnival start in 2015 met bouw nieuwe training center in Almere

cclLogoOp maandag 6 oktober 2014 hebben Carnival Corporation (’s werelds grootste cruisevaartonderneming) en Amvest een grondtransactie van 2,75 ha afgerond in Almere DUIN. Hier komt Carnivals nieuwe state-of-the-art training center ‘CSMART’. Vanaf begin 2016 zal Carnival jaarlijks 6500 kapiteins en (technische) officieren van cruiseschepen gaan opleiden vanuit deze nieuwe locatie. De vier ‘full mission bridge simulators’ en diverse machinekamer-simulatoren worden uitgerust met de nieuwste technieken en zullen directe werkgelegenheid bieden aan ca. 50 personen. Carnival denkt begin 2015 met de bouw van het training center te beginnen. “Dit is een grote stap voorwaarts in de groeiende focus van Carnival op professionele maritieme trainingen voor alle scheepvaartlijnen die we wereldwijd voeren. We zijn onze huidige CSMART-vestiging in Almere nu snel aan het ontgroeien. De nieuwe vestiging biedt ons meer capaciteit, de nieuwste technologie en een prachtige werkomgeving”, zei Kapitein Hans Hederstrom, managing director van CSMART Almere.

Meer info: Website Amvest

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger