Cruisereiziger
Aanmeren

Aankomst Oasis of the Seas bekijken op Euromast

1OasisOp dinsdagochtend 14 oktober meert het (vrijwel) grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas, voor de tweede en laatste keer aan bij de cruiseterminal in Rotterdam. Omstreeks 07:30 uur wordt het reusachtige cruiseschip van Royal Caribbean International verwacht aan de Wilhelminakade. De Euromast biedt op deze vroege ochtend de mogelijkheid om de aankomst van het schip te aanschouwen vanaf 100 meter hoogte. Speciaal hiervoor zal de Euromast vanaf 06:30 uur geopend zijn.

De verwachting is dat de Oasis of the Seas om 07:00 uur langskomt. Van 06:30 tot 10:00 uur kan je, zonder te reserveren, voor 2,50 euro naar boven. Wil je de Oasis of the Seas bewonderen onder het genot van een ontbijtje (croissant, een gekookt eitje en een kop koffie/thee) op grote hoogte dan is dat voor 10 euro ook mogelijk. Reserveren kan via reserveringen@euromast.nl onder vermelding van Oasis of the Seas ontbijt’ of bel naar 010 241 17 88.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Aankomst Oasis of the Seas bekijken op Euromast

Reacties zijn gesloten.