Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

MSC Magnifica komt komende week voor dokbezoek naar Rotterdam

MSC MagnificaIn navolging van de Oasis of the Seas zal begin volgende week een tweede cruiseschip de haven van Rotterdam aandoen om in dok te gaan. De MSC Magnifica wordt aanstaande maandag verwacht bij Damen Shipyards voor een reguliere dokbeurt. Vrijdag lag het cruiseschip van MSC Cruises nog in Amsterdam. Zaterdagochtend (09:00 uur) vertrekt het vanuit de hoofdstad voor een korte cruise naar Hamburg (aankomst zondag om 07:00 uur). Daarna komt het schip uit de Musica klasse weer naar Nederland. De MSC Magnifica wordt volgens Royal Dirkzwager om 10:00 uur verwacht bij de pilotstation nabij Hoek van Holland.

Drie weken later, op zaterdag 8 november, hervat de MSC Magnifica haar cruiseseizoen met een cruise van 21 dagen vanuit Hamburg met als eindbestemming Buenos Aires in Argentinië.

Klik hier voor meer informatie, foto’s, video’s en recensies van de MSC Magnifica.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

3 gedachten over “MSC Magnifica komt komende week voor dokbezoek naar Rotterdam

 • Is er iets meer bekend welke werkzaamheden ze gaan uitvoeren als het schip in dok ligt? Alleen technisch of ook het interieur welke vernieuwd/verbeterd wordt??

  • Hoi Frank,

   Nee, niet precies. Je kan er wel vanuit gaan dat de standaard technische onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd waarbij de technische installaties worden nagekeken. Zodra we meer weten, berichten we dat!

 • Zo gaan ze die MSC containerschepen eindelijk slopen?

  MSC mag toch echt geen cruise rederij genoemd worden.
  Het zijn eerder slechte rondvaart boten.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger