MSC Magnifica komt komende week voor dokbezoek naar Rotterdam

MSC MagnificaIn navolging van de Oasis of the Seas zal begin volgende week een tweede cruiseschip de haven van Rotterdam aandoen om in dok te gaan. De MSC Magnifica wordt aanstaande maandag verwacht bij Damen Shipyards voor een reguliere dokbeurt. Vrijdag lag het cruiseschip van MSC Cruises nog in Amsterdam. Zaterdagochtend (09:00 uur) vertrekt het vanuit de hoofdstad voor een korte cruise naar Hamburg (aankomst zondag om 07:00 uur). Daarna komt het schip uit de Musica klasse weer naar Nederland. De MSC Magnifica wordt volgens Royal Dirkzwager om 10:00 uur verwacht bij de pilotstation nabij Hoek van Holland.

Drie weken later, op zaterdag 8 november, hervat de MSC Magnifica haar cruiseseizoen met een cruise van 21 dagen vanuit Hamburg met als eindbestemming Buenos Aires in Argentinië.

Klik hier voor meer informatie, foto’s, video’s en recensies van de MSC Magnifica.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

3 gedachten over “MSC Magnifica komt komende week voor dokbezoek naar Rotterdam

 • 19 oktober 2014 om 22:04
  Permalink

  Is er iets meer bekend welke werkzaamheden ze gaan uitvoeren als het schip in dok ligt? Alleen technisch of ook het interieur welke vernieuwd/verbeterd wordt??

  • 20 oktober 2014 om 21:52
   Permalink

   Hoi Frank,

   Nee, niet precies. Je kan er wel vanuit gaan dat de standaard technische onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd waarbij de technische installaties worden nagekeken. Zodra we meer weten, berichten we dat!

 • 22 oktober 2014 om 21:55
  Permalink

  Zo gaan ze die MSC containerschepen eindelijk slopen?

  MSC mag toch echt geen cruise rederij genoemd worden.
  Het zijn eerder slechte rondvaart boten.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.