Kom dit weekend naar het Cruise Event in Amsterdam!

20141017_100549Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober vindt het vierde Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Deze editie ligt de nadruk op de diversiteit van de bestemmingen. Het Cruise Event is de plek om ideeën op te doen, zowel voor ervaren cruisepassagiers als -reizigers in spé. Ga in gesprek met de rederijen en kies uit bestemmingen wereldwijd. Van de Middellandse Zee en Noord-Europa tot de Caribbean en Alaska.

Grenzeloze cruisevakantie
Een cruisevakantie is de manier om in korte tijd veel van de wereld te zien. Tijdens een reis meren de schepen veelal aan in verschillende landen. Deze editie van het Cruise Event staat de veelzijdigheid van de bestemmingen centraal. Bezoekers kunnen in het cruisetheater dagelijks acht presentaties bijwonen, die worden gegeven door cruiserederijen. Daarnaast vertelt Cruise Line International Association, de overkoepelende organisatie voor cruisevakanties, wat een cruisevakantie precies is. Veel voorkomende vragen worden beantwoord zoals: Wat kan een reiziger verwachten? Hoe ziet de vakantie er uit? Waar moet ik op letten bij mijn keuzes?
Tijdens het Cruise Event in Amsterdam worden cruises aangeboden naar ieders wens en budget. Van een ontspannen vakantie met het gezin langs de Griekse eilanden tot een Europese stedentrip, waarbij de meest beroemde historische steden wordt aangedaan. Vrijwel alle rederijen met afvaarten vanuit Nederland zijn vertegenwoordigd.

Cruisereiziger Presentatie Podium

Cruisereiziger is voor de eerste maal aanwezig in Amsterdam met een interactief podium. Wij houden interviews met cruisereizigers over hun favoriete rederij, cruiseschip en favoriete bestemmingen. Hét moment om met ons een praatje te maken en vragen te stellen. Ook multi award winning fotograaf Jan Vermeer komt langs om te vertellen over zijn ervaringen in onder andere Antarctica, Spitsbergen, Groenland, IJsland en Rusland en een tipje van de sluier op te lichten betreffende natuurfotografie. Ontmoet ons en kom langs bij de stand op het horecaplein.

Wie zich online voorregistreert, ontvangt 50% korting en betaalt slechts € 5,00 per persoon aan de kassa in plaats van € 10,- Kinderen tot 17 jaar kunnen gratis naar binnen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Kom dit weekend naar het Cruise Event in Amsterdam!

  • 18 oktober 2014 om 16:29
    Permalink

    Vanochtend( zaterdag) hier naar toe geweest, het was een leuke ochtend, kleiner dan vorige jaar, maar de cruise reiziger stand (op het Horecaplein) was geweldig!. Leuke presentatie door Miriam en Marco,ook de verhalen van de cruise reizigers waren heel leuk.
    Miriam en Marco héél goed gedaan.

Reacties zijn gesloten.