Cruisereiziger
BouwReparaties & Werfbezoek

Quantum of the Seas donderdag in dok Blohm+Voss in Hamburg

Quantum_of_the_Seas @ Meyer WerftDe Meyer Werft heeft maandag bekendgemaakt dat de Quantum of the Seas woensdagnacht Bremerhaven zal verlaten. Het is de bedoeling dat het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean International donderdag in de namiddag (rond 16:00 uur) de haven van Hamburg zal bereiken. Daar zal ze tot en met zaterdag 25 oktober in het dok Elbe 17 gaan bij Blohm+Voss voor inspectiewerkzaamheden. Aansluitend staat nog een korte zeetest gepland. Maandag 27 oktober keert de Quantum of the Seas vervolgens weer terug naar Bremerhaven, waar ze door de bouwer wordt overhandigd aan de Amerikaanse rederij. Vorige week moest het indokken nog worden uitgesteld vanwege een te lage waterstand.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger