Quantum of the Seas donderdag in dok Blohm+Voss in Hamburg

Quantum_of_the_Seas @ Meyer WerftDe Meyer Werft heeft maandag bekendgemaakt dat de Quantum of the Seas woensdagnacht Bremerhaven zal verlaten. Het is de bedoeling dat het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean International donderdag in de namiddag (rond 16:00 uur) de haven van Hamburg zal bereiken. Daar zal ze tot en met zaterdag 25 oktober in het dok Elbe 17 gaan bij Blohm+Voss voor inspectiewerkzaamheden. Aansluitend staat nog een korte zeetest gepland. Maandag 27 oktober keert de Quantum of the Seas vervolgens weer terug naar Bremerhaven, waar ze door de bouwer wordt overhandigd aan de Amerikaanse rederij. Vorige week moest het indokken nog worden uitgesteld vanwege een te lage waterstand.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.