Viking Ocean Cruises benoemt kapitein voor Viking Star

captain_viking_star_478x345_tcm14-22383Viking Ocean Cruises heeft bekend gemaakt dat Gulleik Svalastog kapitein wordt van het  cruiseschip Viking Star. Kapitein Svalastog heeft 45 jaar ervaring. Zo  is hij werkzaam geweest voor Norwegian Cruise Line, Crystal Cruises en ferry-rederij Color Line.  Momenteel werkt hij nauw samen in het team dat zich bezighoudt met de oplevering van het schip dat in april 2015 aan de vloot wordt toegevoegd.  Viking richt zich op het luxe segment in de markt met een all-inclusive concept. In de prijs van de cruise zijn o.a. de excursies, gebruik van Wi-Fi en wijn en bier bij lunch en diner inbegrepen. In het oog springen verder de verandah-suites die 20% groter zijn dan gemiddeld en bevatten de cruises meer overnachtingen in havens. De Viking Star zal beschikken over een groot zwembad met verschuifbaar dak en vuurkorf, een Scandinavische Spa, een promenadedek over het gehele schip, een Explorer’s Lounge en een hoofdrestaurant waarbij de ramen open kunnen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.