Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Viking Ocean Cruises benoemt kapitein voor Viking Star

captain_viking_star_478x345_tcm14-22383Viking Ocean Cruises heeft bekend gemaakt dat Gulleik Svalastog kapitein wordt van het  cruiseschip Viking Star. Kapitein Svalastog heeft 45 jaar ervaring. Zo  is hij werkzaam geweest voor Norwegian Cruise Line, Crystal Cruises en ferry-rederij Color Line.  Momenteel werkt hij nauw samen in het team dat zich bezighoudt met de oplevering van het schip dat in april 2015 aan de vloot wordt toegevoegd.  Viking richt zich op het luxe segment in de markt met een all-inclusive concept. In de prijs van de cruise zijn o.a. de excursies, gebruik van Wi-Fi en wijn en bier bij lunch en diner inbegrepen. In het oog springen verder de verandah-suites die 20% groter zijn dan gemiddeld en bevatten de cruises meer overnachtingen in havens. De Viking Star zal beschikken over een groot zwembad met verschuifbaar dak en vuurkorf, een Scandinavische Spa, een promenadedek over het gehele schip, een Explorer’s Lounge en een hoofdrestaurant waarbij de ramen open kunnen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger