Cruisereiziger
Uncategorized

Nieuwe Vice President International Marketing & Sales voor Holland America Line en Seabourn

Mark Kammerer
Mark Kammerer

Mark Kammerer is benoemd tot Vice President International Marketing & Sales voor Holland America Line en Seabourn. Vanuit deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de verkoopkantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Tevens zullen de groeiende internationale zaken van Holland America Line en Seabourn onder zijn verantwoordelijkheid vallen.

Kammerer zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Joe Slattery, Senior Vice President Global Marketing & Sales bij Holland America Line. “Mark brengt een enorme hoeveelheid kennis en ervaring mee en zijn expertise ondersteunt onze constante internationale groei,” aldus Slattery. “Mark heeft bewezen dat hij een creatieve denker en een inspirerende leider is en ik verheug me erop om met hem te werken.”

In voorgaande functies bij Holland America Line was Kammerer verantwoordelijk voor marketing en verkoop in Noord Amerika en voor de wereldwijde cruise marketing. Voordat hij zijn carrière bij Holland America Line begon, werkte Kammerer bij diverse toonaangevende organisaties in de reisbranche, waaronder Virtuoso en Expedia Inc.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger