Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Storm zorgt voor vertraging Braemar in Amsterdam

Braemar2De eerste herfststorm van dit jaar zorgde de afgelopen 24 uur vooral op het water voor problemen. De kustgebieden kampten met hoog water, waardoor o.a. de Oosterscheldekering dinsdagavond uit voorzorg werd gesloten. Het enige cruiseschip dat Nederland woensdag aandeed, afkomstig uit Antwerpen, moest zich ook aanpassen aan de omstandigheden. De Braemar kwam maandag in de namiddag met een flinke vertraging aan bij de cruiseterminal van Amsterdam.

Oorspronkelijk zou het schip van Fred Olsen Cruise Lines om 08:00 uur aanmeren in de hoofdstad. Het heeft vanwege de storm enige tijd voor de kust van IJmuiden rondjes gevaren. Het vervolg van de cruise komt niet in gevaar, aangezien de Braemar pas donderdag om 23:00 uur volgens planning zal vertrekken uit Amsterdam. Het is bezig aan een 9-daagse cruise van en naar Southampton waarbij ook nog Rouen (Frankrijk) wordt aangedaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!