Cruisereiziger
Eten en drinken

Norwegian Cruise Line introduceert Tobacco Road op Norwegian Escape

norwegian_escape_tobacco roadOm te vieren dat precies over een jaar de Norwegian Escape wordt opgeleverd, maakt cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line bekend dat zij een samenwerking aangaan met Miami’s oudste en meest beroemde bar, Tobacco Road. Op het allernieuwste schip zal een vestiging van Tobacco Road gebouwd gaan worden.

De bar kreeg Miami’s allereerste alcohol vergunning, maar sluit helaas deze week in Miami na 102 jaar. “We zijn ontzettend blij dat we een klein stukje van de geschiedenis van Miami kunnen voortzetten aan boord van de Norwegian Escape,” zegt Kevin Sheehan, president van Norwegian Cruise Line.

De bar krijgt een plekje op de befaamde 678 Ocean Place, de drie dekken aan boord waar het uitgaansleven ‘s avonds plaats vindt in de vele bars en restaurants. Binnen de bar zullen bekende attributen een plekje krijgen, zoals het bekende neon bord, souvenirs en foto’s van de evenementen die hebben plaats gevonden in de bar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)