Cruiseschip Astor in droogdok in Vlissingen

Astor
Astor

Het cruiseschip Astor bevindt zich momenteel in het droogdok van de Damen scheepswerf in Vlissingen. Het cruiseschip van Cruise & Maritime Voyages ondergaat daar een algemene onderhoudsbeurt.

De Astor (20.606 brutoton) wordt klaargemaakt voor een bijzondere cruise van 39 dagen vanuit Londen naar Fremantle, Australië waarbij onderweg o.a. havens in Frankrijk, Portugal, Spanje, Zuid-Afrika en Mauritius worden aangedaan. Deze cruise start op woensdag 5 november 2014.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.