Cruiseschip Astor in droogdok in Vlissingen

Astor
Astor

Het cruiseschip Astor bevindt zich momenteel in het droogdok van de Damen scheepswerf in Vlissingen. Het cruiseschip van Cruise & Maritime Voyages ondergaat daar een algemene onderhoudsbeurt.

De Astor (20.606 brutoton) wordt klaargemaakt voor een bijzondere cruise van 39 dagen vanuit Londen naar Fremantle, Australië waarbij onderweg o.a. havens in Frankrijk, Portugal, Spanje, Zuid-Afrika en Mauritius worden aangedaan. Deze cruise start op woensdag 5 november 2014.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​