Cruisereiziger
Bestemmingen

Meyer Werft in Duitsland verwelkomt 220.000e bezoeker

Meyer werftDe Duitse Meyer Werft in Papenburg heeft donderdag de 220.000e bezoeker op feestelijke wijze verwelkomd in het bezoekerscentrum. De heer Bernhard Prante was de gelukkige en werd onthaald door de Meyer Werft en de VVV van de stad Papenburg. Met het hoge bezoekersaantal zijn de werf en de VVV erg tevreden, en zij verwachten voor volgend jaar nog meer bezoekers wanneer de tentoonstelling in het bezoekerscentrum compleet wordt vernieuwd.

“Dankzij de mooie Eemstochten van de Quantum of the Seas en de Norwegian Getaway dit jaar en de vele evenementen zoals het Papenburg festival zijn zoveel bezoekers naar de Meyer Werft toegekomen,” zegt directeur Jan Westphal van de VVV Papenburg.  “Ook de goede beoordelingscijfers van bijvoorbeeld de website Tripadvisor zorgen voor veel aandacht en nieuwe bezoekers.”

De gelukkige 220.000e bezoeker kreeg samen met zijn vrouw als geschenk twee tegoedbonnen voor een volgend bezoek in 2015 voor de nieuwe tentoonstelling en ontving het echtpaar enkele Meyer Werft souvenirs.

Lees voor meer informatie over de Meyer Werft ook het artikel: De grote scheepsbouwers ter wereld in Europa: Meyer Werft

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger