Cruisereiziger
BestemmingenCruisemaatschappijGewonnen prijzen

World Travel Awards voor NCL, Royal Caribbean, Disney Cruise Line en Regent Seven Seas Cruises

wta-logoDe World Travel Awards voor de verschillende werelddelen zijn onlangs uitgereikt. De prijzen zijn gebaseerd op stemmen van zowel reisagenten als consumenten over de gehele wereld. Diverse cruisemaatschappijen sleepten awards in de wacht.

Royal Caribbean International werd uitgeroepen tot Leading Cruise Line in Afrika, de Indische Oceaanregio en  het Midden-Oosten. Norwegian Cruise Line is winnaar geworden in het Caribbisch gebied en Europa. Disney Cruise Line won in Noord-Amerika en Regent Seven Seas werd voor Zuid-Amerika gekozen tot Leading Cruise Line.

Amsterdam was genomineerd als kanshebber voor de prijs van Europa’s Leading Cruise Port, net als bijvoorbeeld Barcelona, Venetië en Istanbul.  Helaas won de stad Lissabon en mag de stad de titel een jaar lang dragen.

Aan het einde van het jaar worden de prijzen uitgereikt aan cruisemaatschappijen die zich de beste van de gehele wereld mogen noemen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)