World Travel Awards voor NCL, Royal Caribbean, Disney Cruise Line en Regent Seven Seas Cruises

wta-logoDe World Travel Awards voor de verschillende werelddelen zijn onlangs uitgereikt. De prijzen zijn gebaseerd op stemmen van zowel reisagenten als consumenten over de gehele wereld. Diverse cruisemaatschappijen sleepten awards in de wacht.

Royal Caribbean International werd uitgeroepen tot Leading Cruise Line in Afrika, de Indische Oceaanregio en  het Midden-Oosten. Norwegian Cruise Line is winnaar geworden in het Caribbisch gebied en Europa. Disney Cruise Line won in Noord-Amerika en Regent Seven Seas werd voor Zuid-Amerika gekozen tot Leading Cruise Line.

Amsterdam was genomineerd als kanshebber voor de prijs van Europa’s Leading Cruise Port, net als bijvoorbeeld Barcelona, Venetië en Istanbul.  Helaas won de stad Lissabon en mag de stad de titel een jaar lang dragen.

Aan het einde van het jaar worden de prijzen uitgereikt aan cruisemaatschappijen die zich de beste van de gehele wereld mogen noemen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.