Cruisereiziger
Hygiene

Zevende opeenvolgende perfecte score MS Eurodam bij hygiëne inspectie

043 Eurodam WarnemundeHet MS Eurodam heeft een perfecte score van 100 punten behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaans Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De inspectie vond vorige week woensdag 22 oktober 2014 plaats tijdens een stop in Boston. Het betekende voor het MS Eurodam de zevende opeenvolgende perfecte score voor het cruiseschip van Holland America Line, dat net is repositioneerd naar Fort Lauderdale voor haar seizoen in de Caribbean.

‘De perfecte score weerspiegelt de toewijding van alle betrokkenen. Felicitaties gaan uit naar alle hardwerkende teamleden zowel aan boord als aan wal die aan deze ongelooflijke prestatie hebben bijgedragen’, aldus Richard Meadows, Executive Vice President Sales, Marketing en Guest programs van Holland America Line. Eerder dit jaar scoorden het MS Westerdam en MS Statendam van de Amerikaanse rederij met de Nederlandse roots ook al de volle 100 punten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger