Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Amsterdam Cruise Port verhuist naar Havengebouw

havengebouw Amsterdam
Havengebouw Amsterdam

Op 1 januari verhuist de organisatie Amsterdam Cruise Port naar het Havengebouw in Amsterdam. Vanaf dan zal het kantoor gedeeld worden met partners als Amports en Oram. Alle drie de organisaties hebben als doel om de belangen van de havenregio Amsterdam te promoten, ontwikkelen en te presenteren. Amsterdam Cruise Port is ervan overtuigd dat door het samengaan in een gebouw meer kan worden uitgewisseld en samengewerkt tussen de partners. Tot 31 december is Amsterdam Cruise Port nog te vinden in het kantoor van Amsterdam Marketing. Beide organisaties blijven aan elkaar verbonden. Zo blijven beide het merk “Iamsterdam” promoten alsook de Amsterdamse regio als perfecte bestemming voor zee- en riviercruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger