Uniek eenmalig optreden van Sting op Queen Mary 2

Zestienvoudig Grammy Award winnaar Sting heeft gisteren opgetreden op de Queen Mary 2. De voormalig leadzanger van The Police bracht liedjes ten gehoren van zijn nieuwste album The Last Ship en de nieuwe gelijknamige Broadway musical. In New York kwam Sting aan boord om eenmalig dit unieke optreden te verzorgen voor een select gezelschap in het Royal Court Theatre. Het album The Last Ship zit vol met herinneringen aan zijn jeugd in Noord-Oost Engeland waar hij naast de Swan Hunter scheepswerf woonde. Daar zijn 15 Cunard schepen in het verleden gebouwd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)