Cruisereiziger
Benoemingen

CEO Carnival Cruise Lines Gerry Cahill met pensioen

Foto: Carnival Cruise Lines
Foto: Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines moet het vanaf vanaf 30 november 2014 stellen zonder Gerry Cahill, de huidige president en CEO van de Amerikaanse cruisemaatschappij. De 63-jarige Amerikaan heeft bekendgemaakt dat hij met pensioen gaat. Sinds 2007 was hij eindverantwoordelijke bij de grootste cruisebrand van Carnival Corporation. Daarvoor werkte hij al sinds 1994 bij de moedermaatschappij in diverse managementfuncties. Onder de leiding van Cahill groeide de vloot van Carnival Cruise Lines naar 24 cruiseschepen.

Er werden in zijn periode vier nieuwe schepen gelanceerd en een nieuwe klasse, de Dream-klasse (waaronder de Carnival Dream, Carnival Magic en Carnival Breeze). Hij en zijn team waren ook verantwoordelijk voor diverse innovatieve Fun Ship 2.0 verbeteringen op de schepen en samenwerkingen met andere grote merken. Tot op heden is er nog geen vervanger bekendgemaakt als CEO van Carnival Cruise Lines. Cahill heeft toegestemd om nog voor onbepaalde tijd aan te blijven als adviseur voor het managementteam tijdens de transitieperiode.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger