Holland America Line in 2015 met 8 cruiseschepen in Europa

MS Zuiderdam
MS Zuiderdam

Holland America Line zal in 2015 met 8 cruiseschepen rondvaren in Europa. De aangeboden cruises varieren van 7 tot 50 dagen, waarvan een deel ook aan elkaar gekoppeld kan worden. In totaal gaat het om 62 cruises waaronder 3 nieuwe routes, vier ‘maiden calls’ en 21 extra overnachtingen. Het MS Eurodam, MS Nieuw Amsterdam, MS Maasdam, MS Prinsendam, MS Rotterdam, MS Ryndam en MS Veendam zullen wederom hun opwachting maken. Nieuw in Europa in 2015 is het MS Zuiderdam (1.916 passagiers) die in de Middellandse Zee actief zal zijn.

De cruiseschepen varen cruises over de gehele regio, waaronder Noord-Europa, de Noorse Fjorden, IJsland en de Oostzee; de Britse Eilanden; Canarische Eilanden; Italiaanse en Franse Riviera; Iberisch schiereiland; Zwarte Zee; het oostelijk- en westelijk gedeelte van de Middellandse Zee en transatlantisch. De maiden calls zijn in Alta (Noorwegen), Paamiut (Groenland), Igoumenitsa (Griekenland) en Canakkale (Turkije). Rondreizen worden aangeboden uit diverse havens: Rotterdam, IJmuiden, Barcelona, Civitavecchia, Venetie, Kopenhagen, Harwich, Fort Lauderdale en Boston.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

3 thoughts on “Holland America Line in 2015 met 8 cruiseschepen in Europa

 • 3 november 2014 om 09:34
  Permalink

  Graag wil ik u iets vragen. Ben een 1 Star Mariner en nu zit ik de nieuwe cruises te bekijken. Er staat bij elke cruise een original bedrag en een Saving Fare bedrag, welke is nu voor mij van toepassing???
  Fijn als u mij daar even mee wilt helpen.

  Mvg
  Mevr. W. Koster

 • 3 november 2014 om 11:59
  Permalink

  In ieder geval de Saving fare. Het is overigens verstandig om eerst in te loggen met uw gegevens, wellicht krijgt u nog extra aantrekkelijke tarieven. Ik zou zeggen, bel anders gerust even met de HAL.

 • 4 november 2014 om 08:33
  Permalink

  Dank u wel, Miriam. Dat zal ik zeker doen!!

Reacties zijn gesloten.