Seabourn Spirit en Seabourn Legend keren voor het laatst terug naar Caribisch gebied

Seabourn Legend
Seabourn Legend

In het allerlaatste seizoen dat de Seabourn Spirit en Seabourn Legend voor de rederij varen, gaan zij in het Caribisch gebied cruisen. De beide schepen gaan in mei 2015 naar Windstar Cruises. Eerder verliet de Seabourn Pride in mei 2014 de rederij en werd hernoemd tot Star Pride. 

“Seabourn Spirit en Seabourn Legend hebben de afgelopen jaren ontelbare onvergeetbare herinneringen en speciale ‘Seabourn Moments’ voortgebracht.”zegt Seabourn directeur Richard Meadows. “We nodigen onze gasten uit om dit mee te vieren en terug te komen naar waar het ooit begon, in het Caribisch gebied.”

De beide zusterschepen maken aan het eind van 2014 en begin 2015 cruises met het thema “Ongewone Caribbean”. Zo zijn er van de Seabourn Spirit 18 zevendaagse cruises vanaf St. Maarten en Barbados. De laatste cruises vindt plaats op 21 maart wanneer ze een transatlantische oversteek maakt van St. Maarten naar Barcelona. De Seabourn Legend maakt zevendaagse cruises vanaf St. Maarten en Aruba en eindigt haar seizoen met drie cruises vanaf St. Thomas, met ook een transatlantische oversteek naar Barcelona op 22 maart 2015.

Uniek zijn de “Caviar in the Surf” strand barbeques, waar Seabourn personeel met kostuum en al de zee inloopt om de gasten te verwennen met champagne en kaviaar. Daarbij horen ook de watersporten, muziek en uiteraard genieten van de witte zandstranden.  Ook de populaire marina staat tot ieders beschikking met diverse watersporten als kayaken, bananenboot tochtjes en zwemmen vanaf het platform.

Seabourn houdt drie schepen in de vloot na het vertrek van de Spirit en Legend: de Seabourn Odyssey, Seabourn Quest en Seabourn Sojourn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)