Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenVeiligheid

Cruiseschip Marco Polo loopt vast in noorden van Noorwegen

Marco Polo in Lissabon
Marco Polo in Lissabon (2012)
Cruiseschip Marco Polo van rederij Cruise & Maritime Voyages is vastgelopen aan de grond in het noorden van Noorwegen. Het kleine cruiseschip (22.080 ton) was zich aan het voorbereiden voor het aanmeren aan de pier in Gravdal. Tussen 08:00 en 17:00 zou het schip daar verblijven. Met hoog water is het schip vandaag aan het einde van de middag weer vlot getrokken. Een kustwachtschip en een sleepboot hadden al een poging gedaan. Er zijn geen gewonden of schade aan het schip. De 800 passagiers mogen het schip verlaten met tenders om Gravdal te bezoeken en deel te nemen aan geboekte excursies.. Het schip vertrok afgelopen maandag voor een 15-daagse cruise vanuit Londen. De Marco Polo bezocht al Eidfjord en Olden. Na Gravdal bezoekt het schip nog Alta, Honningsvag, Tromso, Narvik, Andalsnes, Bergen en keert op 10 november terug in Londen.  De cruise lijkt verder niet in gevaar.

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)