Celebrity Cruises combineert in Europa rivier en zee cruises

Celebrity Eclipse met veel hutten op de achterboeg
Celebrity Eclipse

Celebrity Cruises tilt haar Europese cruises naar een nieuwe hoogte door nieuwe rivier en zee cruise combinatie pakketten aan te bieden. Prachtige riviercruises worden gecombineerd met geweldige zeecruises waardoor 11, one-of-a-kind pakketten ontstaan.

Na de succesvolle lancering van ‘Celebrity Explorations’ – een unieke combinatie van zeecruises met aansluitende landtours – volgt nu de introductie van de Europese ‘rivier en zee cruise pakketten’. Uniek in de cruise industrie en alleen te verkrijgen bij Celebrity Cruises. Bij deze one-of-a-kind Celebrity Explorations wordt een combinatie gemaakt van Amras Riviercruises en aansluitend een Celebrity Cruises zeecruise.

‘We merken dat Celebrity Cruises gasten steeds meer van de wereld willen zien en we doen er alles aan om hen dat ook aan te kunnen bieden’ aldus Michael Bailey, President en CEO Celebrity Cruises. ‘Door middel van deze nieuwe combinatie van rivier- en zeecruises kunnen gasten nóg meer van het prachtige Europa ontdekken.

Met de 11 nieuwe rivier en zeecruise pakketten krijgen gasten de mogelijkheid om eerst te varen op 4 van Europa’s bekendste rivieren: de Donau, Rijn, Rhone of de Seine om daarna aanboord te stappen van een Celebrity Cruises zeecruise in de Middellandse Zee, Scandinavië, Rusland of Turkije en hierdoor echt álles van het prachtige Europa te ontdekken.

Bij de Celebrity Explorations rivier en zeecruise pakketten, variërend van 16 tot 24 nachten, is het volgende allemaal inclusief:

  • 7-nachten Amras Cruises riviercruise inclusief gastronomische diners, geselecteerde drankjes zoals lokale wijn en bieren, volledig georganiseerde tours en excursies, WIFI en veel meer.
  • Celebrity Cruises bestemmings concierge om u te garanderen van een geweldige en gepersonaliseerde riviercruise ervaring.
  • Vluchten na de riviercruise naar het Celebrity Cruises schip zoals omschreven in het gekozen pakket.
  • 1 óf 2 luxe hotelovernachtingen voordat u aanboord gaat van u zeecruise.
  • Transfers van de luchthaven naar het hotel en vanaf het hotel naar de haven.
  • Celebrity Cruises Classic Beverage Package inclusief wijnen en sterke drank aanboord van de zeecruise.

De Europese rivier en zeecruise pakketten zijn opgebouwd uit 6 rivier en 9 zeecruises, waardoor 11 verschillende pakketten onstaan. We zijn erg blij dat we zelfs een vertrek uit Amsterdam hebben, zegt Hans Venhuizen, Office Manager AMCA, Celebrity Cruises NL.

Een aantal mogelijke pakketten:

1. Classical Rhine With Caribbean Transatlantic met vertrek vanuit Amsterdam: vakantiegangers kunnen genieten van de meest adembenemende Europese steden zoals Amsterdam; Cologne, Duitsland en Strasbourg, Frankrijk. De riviercruise start aanboord vanAmadeus Silver waarna u nog 1 nacht in Rome, Italië verblijft. In Civitavecchia stapt u aanboord van Celebrity Reflection voor een Trans-Atlantische overtocht naar Florida. Onderweg maakt u stops in St. Kitts, St. Maarten en andere idyllische Caribbische Eilanden.

Deze 24 daagse reis vertrekt 15 oktober 2015 vanuit Amsterdam en eindigt 7 november 2015 in Miami, Florida. Pakket prijzen beginnen vanaf €6000,- p.p. inclusief alle havengelden en taxes.

2. Southern Frans Sonata with Greece & Turkey: een 17 dagen durend avontuur dat begint met een 7 nachten rivier cruise aanboordAmadeus Symphony door het Zuiden van Frankrijk met stops in Lyon, Viviers en Avignon. Hierna vliegt en verblijft u 2 nachten in Athene, Griekenland gevolgd door een 8 daagse Middellandse Zee cruise aanboord van Celebrity Equinox.

Deze 17 daagse reis vertrekt 2 juli 2015 vanuit Chalon-sur-Saone, Frankrijk en eindigt 18 juli 2015 in Istanbul, Turkije. Pakket prijzen beginnen vanaf €6650,- euro p.p., inclusief alle havengelden en taxes.

3. Danube Waltz with Spain & the Canary Islands: een 20 daags avontuur naar 7 verschillende landen dat begint aanboord van deAmadeus Silver II langs het culturele erfgoed van Budapest, Hongarije; de Oostenrijkse kustlijn en Wachau Vallei en historische Duitse steden. Gasten vliegen dan door naar London, Engeland waar zij 2 nachten verblijven en vervolgens aanboord van Celebrity Eclipse stappen voor een 12-daagse cruise naar Vigo, Spanje; Lissabon, Portugal en de Canarische Eilanden.

Deze 20 daagse reis vertrekt 1 oktober 2015 vanuit Budapest, Hongarije eneindigt 21 oktober 2015 in Southampton, Engeland. Pakket prijzen beginnen vanaf €7760,- p.p. inclusief alle havengelden en taxes.

4. Seine Symphony with Israel & the Mediterranean: gasten ontdekken het prachtige binnenland van Frankrijk aanboord van de Amadeus Diamond door stops te maken vlak bij verschillende chateau’s, eeuwenoude kathedralen en de stranden van Normandië. Gasten verblijfen hierna 1 nacht in Parijs, Frankrijk waarna ze doorvliegen naar Istanbul, Turkije. Hier aangekomen stappen gasten aanboord van Celebrity Constellation voor een 13 daagse cruise langs Haifa en Ashdod, Israel; Valletta, Malta; Napels en Rome (Civitavecchia), Italië.

Deze 21 daagse reis vertrekt 15 oktober 2015 vanuit Parijs, Frankrijk en eindigt 4 november 2015 in Rome (Civitavecchia), Italië. Pakket prijzen beginnen vanaf €6400,- p.p. inclusief alle havengelden en taxes.

Voor de volledige lijst van rivier en zeecruise pakketten of andere vragen kunt u contact opnemen met AMCA – Celebrity Cruises in Nederland.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)