Grand Holiday gaat in 2015 naar Cruise & Maritime Voyages

Foto: Iberocruceros
Foto: Iberocruceros

Cruise & Maritime Voyages (CMV) heeft maandag uitbreiding van haar vloot bekendgemaakt. De Grand Holiday van Iberocruceros, dat onderdeel uitmaakt van Costa Cruises, zal in het voorjaar van 2015 cruises gaan maken voor de Britse rederij. Het cruiseschip gaat dat doen onder de nieuwe naam Magellan. Het toekomstige vierde schip (46.052 brutoton) van CMV, dat een capaciteit heeft van 1.250 passagiers, wordt het nieuwe vlaggenschip en zal gaan fungeren als ‘adult only’ (vanaf 16 jaar) schip, naast de Marco Polo (800 passagiers), Astor (600 passagiers) en Azores (550 passagiers). De maiden voyage van de Magellan is een 13-daagse cruise naar IJsland en de Faeroer Eilanden. Deze reis start op zondag 15 maart 2015 vanaf Londen Tilbury.

‘We zijn blij met deze uitstekende aanvulling op onze vloot, die naar onze mening zeer goed past bij onze Britse markt. De introductie van de Magellan zal de capaciteit in Groot-Brittannie verhogen met 40% tot 74.000 passagiers. Met het oog op dat reeds 65% van onze capaciteit voor 2015 is volgeboekt hebben we er het volste vertrouwen in dat de Magellan ons zal helpen om aan de groeiende vraag naar ons product te voldoen’, aldus Chris Coates, commercieel directeur van CMV.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!