Costa Cruises opent nieuwe cruiseterminal in Savona

savona
Webcam haven Savona

Door middel van het doorknippen van een lint is zaterdag in Savona een nieuwe cruiseterminal officieel geopend. De tweede terminal van Le Palacrociere in de haven van de Italiaanse stad is door Costa Cruises gebouwd. De rederij investeerde ruim 9 miljoen euro in het project. De nieuwe terminal van 3500 m2 is ontworpen door een architectenbureau uit Genua en biedt een wachtruimte en ruimte voor bagage. De feestelijke opening werd opgeluisterd door de aankomst van de Costa Diadema. Het nieuwe vlaggenschip van Costa Cruises vertrekt vandaag nog voor haar inaugurele cruise met stops in Marseille (9 nov), Barcelona (10 nov), Palma de Mallorca (11 nov), Napels (13 nov) en La Spezia (14 nov). Deze route zal de ‘Regina del Mediterraneo’ tot het einde van het zomerseizoen 2015 varen gedurende 7-daagse cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)