Video: Met MS Rotterdam mee naar Azië

Net als vorig jaar maakt het MS Rotterdam van Holland America Line begin 2015 wederom een 90-daagse ‘Passage to the Far East’-cruise. De cruise bevat langere verblijven en overnachtingen in interessante steden.
De lange Azië-cruise van het MS Rotterdam start volgend jaar op 7 januari 2015 vanuit haar thuishaven Rotterdam. Het cruiseschip zet vervolgens koers naar Portugal, Marokko, Spanje, Malta en Griekenland en vervolgens het Suezkanaal. Na enkele zeedagen arriveert de Rotterdam in Oman en de Verenigde Arabische Emiraten voordat India wordt aangedaan. Na enkele stops in laatstgenoemd land volgt een overnachting in Myanmar. Azië wordt uitgebreid ontdekt met aankomsten in Singapore, Jakarta en Maleisië, waarna het de terugreis weer inzet via o.a. Sri Lanka, India, Oman, Jordanië en Egypte. Overnachtingen zijn er in Port Klang, Colombo, Mumbai, Bali en Singapore. Na wederom een passage door het Suezkanaal gaat de Rotterdam via Italië, Spanje en Engeland terug naar Rotterdam. Tussen Rotterdam en Singapore kunnen ook segmenten van deze cruise worden geboekt van 34 tot 55 dagen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)