Video: Met MS Rotterdam mee naar Azië

Net als vorig jaar maakt het MS Rotterdam van Holland America Line begin 2015 wederom een 90-daagse ‘Passage to the Far East’-cruise. De cruise bevat langere verblijven en overnachtingen in interessante steden.

De lange Azië-cruise van het MS Rotterdam start volgend jaar op 7 januari 2015 vanuit haar thuishaven Rotterdam. Het cruiseschip zet vervolgens koers naar Portugal, Marokko, Spanje, Malta en Griekenland en vervolgens het Suezkanaal. Na enkele zeedagen arriveert de Rotterdam in Oman en de Verenigde Arabische Emiraten voordat India wordt aangedaan. Na enkele stops in laatstgenoemd land volgt een overnachting in Myanmar. Azië wordt uitgebreid ontdekt met aankomsten in Singapore, Jakarta en Maleisië, waarna het de terugreis weer inzet via o.a. Sri Lanka, India, Oman, Jordanië en Egypte. Overnachtingen zijn er in Port Klang, Colombo, Mumbai, Bali en Singapore. Na wederom een passage door het Suezkanaal gaat de Rotterdam via Italië, Spanje en Engeland terug naar Rotterdam. Tussen Rotterdam en Singapore kunnen ook segmenten van deze cruise worden geboekt van 34 tot 55 dagen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.