Nederlandse gastchefs aan boord van MS Rotterdam in 2015

Culinary Arts Center
Culinary Arts Center

Holland America Line biedt ook in 2015 enkele Nederlandse gastchefs aan op het MS Rotterdam. Zij zullen workshops en demonstraties verzorgen in het Culinary Arts Center, dat gepresenteerd wordt door het Food & Wine Magazine. Ook op de andere Holland America schepen reizen gedurende het hele jaar meer dan 65 gastchefs mee.

Als eerste vaart Jurgen de Vries mee, chef en eigenaar van Het Kookstation in Bodegraven. Hij zal op een gedeelte van de cruise van het MS Rotterdam naar het Verre Oosten (vertrek 7 januari 2015) zijn kookkunsten vertonen.
Willem Himmelreich, gerenommeerd oud docent Koken & Gastronomie, kok en consultant, is geselecteerd voor de MS Rotterdam cruise van 9 mei 2015 naar Noorwegen.

Tijdens de cruises zullen de Nederlandse gast-chefs gratis interactieve sessies verzorgen in het Culinary Arts Center, waarin een showkeuken staat. Deze sessies bestaan uit de kookdemonstraties, verstrekken van de gemaakte recepten, proeverijen en gelegenheid tot het stellen van vragen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)