Nederlandse gastchefs aan boord van MS Rotterdam in 2015

Culinary Arts Center
Culinary Arts Center

Holland America Line biedt ook in 2015 enkele Nederlandse gastchefs aan op het MS Rotterdam. Zij zullen workshops en demonstraties verzorgen in het Culinary Arts Center, dat gepresenteerd wordt door het Food & Wine Magazine. Ook op de andere Holland America schepen reizen gedurende het hele jaar meer dan 65 gastchefs mee.

Als eerste vaart Jurgen de Vries mee, chef en eigenaar van Het Kookstation in Bodegraven. Hij zal op een gedeelte van de cruise van het MS Rotterdam naar het Verre Oosten (vertrek 7 januari 2015) zijn kookkunsten vertonen.
Willem Himmelreich, gerenommeerd oud docent Koken & Gastronomie, kok en consultant, is geselecteerd voor de MS Rotterdam cruise van 9 mei 2015 naar Noorwegen.

Tijdens de cruises zullen de Nederlandse gast-chefs gratis interactieve sessies verzorgen in het Culinary Arts Center, waarin een showkeuken staat. Deze sessies bestaan uit de kookdemonstraties, verstrekken van de gemaakte recepten, proeverijen en gelegenheid tot het stellen van vragen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.