Eenmalig kostenloze pendeldienst met Tenders tussen ss Rotterdam en centrum

Op zaterdag 29 november 2014 is het mogelijk om gebruik te maken van een eenmalig kostenloze pendeldienst tussen het ss Rotterdam en het centrum. Je wordt vervoerd via de Tenders. Deze werden vroeger ingezet om de passagiers van het ss Rotterdam naar wal te vervoeren. Met deze pendeldienst zet het ss Rotterdam nog een stukje nautische geschiedenis op de kaart. Tussen 12:00 en 19:00 uur varen de tenders tussen het ss Rotterdam en het centrum.  De dienst wordt gevaren tussen het ss Rotterdam en het waternetponton in de Leuvehaven naast het Maritiem Museum. Deze pendeldienst is een samenwerking tussen het ss Rotterdam en De Tenders Rotterdam.

Zie voor meer informatie de website van ss Rotterdam en De Tenders.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.