Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Eenmalig kostenloze pendeldienst met Tenders tussen ss Rotterdam en centrum

Op zaterdag 29 november 2014 is het mogelijk om gebruik te maken van een eenmalig kostenloze pendeldienst tussen het ss Rotterdam en het centrum. Je wordt vervoerd via de Tenders. Deze werden vroeger ingezet om de passagiers van het ss Rotterdam naar wal te vervoeren. Met deze pendeldienst zet het ss Rotterdam nog een stukje nautische geschiedenis op de kaart. Tussen 12:00 en 19:00 uur varen de tenders tussen het ss Rotterdam en het centrum.  De dienst wordt gevaren tussen het ss Rotterdam en het waternetponton in de Leuvehaven naast het Maritiem Museum. Deze pendeldienst is een samenwerking tussen het ss Rotterdam en De Tenders Rotterdam.

Zie voor meer informatie de website van ss Rotterdam en De Tenders.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger