Cruisereiziger
Eten en drinken

Chefkok Zakarian aan boord op Norwegian Breakaway en Getaway

Norwegian Breakaway
Norwegian Breakaway

Norwegian Cruise Line biedt twee cruises aan voor culinaire liefhebbers in aanwezigheid van chefkok en Food Network tv-ster Geoffrey Zakarian. Hij is de kok achter het restaurant Ocean Blue op de Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway.

De eerste cruise met Zakarian vertrekt op 7 december 2014 aan boord van de Norwegian Breakaway vanuit New York. De tweede cruise vaart uit op 10 januari 2015 aan boord van de Norwegian Getaway vanaf Miami. Gasten genieten dan van een exclusief culinair evenement op zee met ontmoetingen met de chef, kookdemonstraties, boek signeersessies en intieme diners.

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om Zakarian in hoogst eigen persoon te ontmoeten en zijn favoriete recepten of kooktips te horen tijdens een Meet &Greet. Een beperkt aantal gasten kan zich bovendien inschrijven ($130 dollar per persoon) voor een speciaal Ocean Blue vijfgangen fijnproevers menu met bijpassende wijnen. Dit diner vindt per cruise tweemaal plaats.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger