Verkoop gestart voor eerste cruises MS Koningsdam

Koningsdam3
MS Koningsdam

Maandag is de verkoop gestart van de eerste 7 cruises van het nieuwe cruiseschip van Holland America Line, het MS Koningsdam, die in februari 2016 in de vaart komt. Het gaat om een eerste Premiere Voyage van 7 nachten gevolgd door 6 cruises van elk 12 nachten. Alle cruises vinden plaats in de Middellandse Zee.

‘Sinds Holland America Line haar prachtige nieuwe cruiseschip heeft aangekondigd vragen gasten wanneer ze kunnen boeken voor de eerste cruises. We verwachten dus dat deze snel uitverkocht raken. Het is altijd een bijzondere dag als de verkoop voor de eerste keer start. Als gasten op een van de eerste reizen van het MS Koningsdam mee willen dan raden wij ze aan snel te boeken’, aldus de nieuwe President van Holland America Line, Orlando Ashford.

– De eerste 8-daagse cruise (‘Premier Voyage’) van het schip in de Pinnacle klasse start op 20 februari 2016 vanuit het Italiaanse Civitavecchia (Rome) en bezoekt Dubrovnik (Kroatië), Corfu (Griekenland), Katakolon (Olympia, Griekenland) en Napels (Italië). Op 27 februari 2016 arriveert het weer in Civitavecchia. Prijzen starten vanaf 799 euro per persoon.

– MS Koningsdam vertrekt op 27 februari 2016 vanuit Civitavecchia (Rome) voor haar tweede cruise (Greek & Turkish Treasures). Dit betreft een reis van 13 dagen waarbij Katakolon (Olympia, Griekenland), Pireaus (Griekenland), Istanbul (Turkije), Kusadasi (Turkije), Rhodos (Griekenland), Kreta (Griekenland) en Napels (Italië) worden aangedaan. Civitavecchia is dan weer de eindbestemming. Deze route wordt ook gevaren met vertrek op 22 maart 2016 en 15 april 2016. Prijzen starten vanaf 1.399 euro per persoon.

– De derde route (‘Mediterranean Mosaic’) van het MS Koningsdam, waarvan de eerste cruise op 10 maart 2016 vertrekt, is ook 13 dagen lang met vertrek en aankomst in Civitavecchia. Achtereenvolgens worden Napels (Italië), Palermo (Italië), Cagliari (Italië), Gibraltar, Cadiz (Spanje), Malaga (Spanje), Cartagena (Spanje) en Barcelona (Spanje) aangedaan. Deze route wordt ook gevaren met vertrek op 3 april 2016 en 27 april 2016. Prijzen starten vanaf 1.399 euro per persoon.

Boek je MS Koningsdam cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!