Cruisereiziger
ContractNieuwe cruiseschepen

Tweede nieuwbouw schip voor Seabourn bij Fincantieri

Seabourn Odyssey
Seabourn Odyssey

Seabourn heeft bekendgemaakt dat het een tweede nieuwbouw schip (40.350 ton) bij het Italiaanse Fincantieri heeft besteld. De oplevering van het nieuwe cruiseschip staat gepland voor de lente van 2018. Dit besluit valt nadat het eerste nieuwe schip wordt verwacht in 2016. Ook het tweede ultra-luxe cruiseschip telt 302 suites en biedt ruimte aan 604 gasten. Het schip zal vergelijkbaar zijn met Seabourns schepen uit de Odyssey-klasse, alleen dan met een extra dek en grotere publieke ruimtes. Evenals bij het eerste schip zal architect Tihany de inrichting verzorgen, zoals de spa, het theater, casino, lounges en het Seabourn Square. Het Seabourn Square is een ruimte dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Tihany heeft vele prijzen gewonnen en staat bekend door onder andere zijn restaurant projecten van bekende koks en vele luxe hotel en cruiseschip inrichtingen.

“We zijn erg blij dat de grote vraag door onze gasten ervoor heeft gezorgd dat we een tweede gloednieuw ultra luxe schip aan onze vloot kunnen toevoegen, ” zegt Seabourns directeur, Richard. D. Meadows. “Deze twee schepen zullen de ingetogen elegantie waar we bekend om staan bieden, evenals de nieuwe voorzieningen, innovaties en modern design, allen kenmerken van Seabourn.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger