Montague opvolger van Kamlani als president Prestige

Montague
Jason Montague

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. heeft Jason Montague aangesteld als nieuwe President en COO van Prestige Cruise Holdings Inc, het bedrijf waar Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises onderdeel van uitmaken. Montague is de opvolger van Kunal S. Kamlani, die maandag verrassend ontslag nam. Het is nog onbekend wat de reden is van zijn vertrek. Hij heeft wel aangegeven op termijn weer in de cruiseindustrie aan de slag te willen gaan.

Montague was reeds in dienst bij Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. als Executive Vice President en Chief Integration Officer. Voor de overname van Prestige bekleedde hij de functie van Chief Financial Officer en Executive Vice President van Prestige Cruise Holdings Inc. Sinds de oprichting van Oceania Cruises in 2002 is Montague betrokken geweest bij alle belangrijke mijlpalen, waaronder de aankoop van 3 R-klasse schepen, de acquisitie van RSSC en de bouw van de Marina en Riviera (beiden Oceania Cruises).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.