Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurant

Norwegian Gem uit droogdok met nieuw restaurant & bar O’Sheehan’s

O'Sheehans
O’Sheehans

De Norwegian Gem (2007, 2400 passagiers) heeft onlangs een renovatietraject afgerond. De grootste veranderingen zijn de toevoeging van een aantal nieuwe bars en een restaurant. Zo is de succesvolle 24-uurs bar en restaurant O’Sheehan’s Neigbhorhood op het schip gebouwd. Deze gezellige Ierse pub werd als eerste geïntroduceerd op de Norwegian Epic en bleek net zo populair op de Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway. De typische pubgerechten als Fish & Chips zijn inclusief in de cruiseprijs.  Daarnaast is de tropische Sugarcane Mojito Bar toegevoegd die als eerste op de Norwegian Getaway te vinden was.

Het specialiteitenrestaurant Moderno Churrascaria, het Braziliaanse steakhouse, verhuisde naar dek 13 naar een meer intieme setting.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger