Cruisereiziger
Social Media

Disney Cruise Line app biedt nieuwe chat functie

disney appDe bestaande app van Disney Cruise Line heeft voortaan ook een handige messaging functie. De Disney Cruise Line Navigator app (gratis voor Iphone en Android) biedt een chatfunctie voor het chatten met familie en vrienden die ook aan boord van hetzelfde schip zijn. De chatfunctie volgt op de vele andere handige functies van de app, zoals plattegronden van de schepen en het prive eiland Castaway Cay, informatie over alle activiteiten aan boord en dinermogelijkheden. De app is als het ware de digitale variant van het dagelijkse papieren programma die in de hut wordt afgeleverd, de Navigator. De app geeft je ook waarschuwingen zodra een evenement of activiteit begint, waarvan je vooraf aangeeft dat je daarvan op de hoogte wilt blijven.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger