Disney Cruise Line app biedt nieuwe chat functie

disney appDe bestaande app van Disney Cruise Line heeft voortaan ook een handige messaging functie. De Disney Cruise Line Navigator app (gratis voor Iphone en Android) biedt een chatfunctie voor het chatten met familie en vrienden die ook aan boord van hetzelfde schip zijn. De chatfunctie volgt op de vele andere handige functies van de app, zoals plattegronden van de schepen en het prive eiland Castaway Cay, informatie over alle activiteiten aan boord en dinermogelijkheden. De app is als het ware de digitale variant van het dagelijkse papieren programma die in de hut wordt afgeleverd, de Navigator. De app geeft je ook waarschuwingen zodra een evenement of activiteit begint, waarvan je vooraf aangeeft dat je daarvan op de hoogte wilt blijven.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.