Zeetesten voor P&O’s Britannia in Adriatische Zee

Afgelopen weekend heeft P&O’s Britannia voor het eerst een aantal zeetesten gedaan op de Adriatische Zee. Vanuit de scheepswerf van Fincantieri in  Monfalcone nabij Trieste worden de zeetesten doorgevoerd. Getesten worden onder andere  de motoren, boegschroeven, stuurinrichting en stabiliteit van het schip. De Brittannia, het grootste schip dat ooit gebouwd is voor de Britse markt, zal gedoopt worden tijdens een spectaculaire ceremonie in Southampton volgend jaar maart.

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.