Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Zeetesten voor P&O’s Britannia in Adriatische Zee

Afgelopen weekend heeft P&O’s Britannia voor het eerst een aantal zeetesten gedaan op de Adriatische Zee. Vanuit de scheepswerf van Fincantieri in  Monfalcone nabij Trieste worden de zeetesten doorgevoerd. Getesten worden onder andere  de motoren, boegschroeven, stuurinrichting en stabiliteit van het schip. De Brittannia, het grootste schip dat ooit gebouwd is voor de Britse markt, zal gedoopt worden tijdens een spectaculaire ceremonie in Southampton volgend jaar maart.

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)