Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Rederij Phoenix Reisen doneert 1 miljoen euro

Presentatrice Carmen Nebel en kapitein Morten Hansen
Presentatrice Carmen Nebel en kapitein Morten Hansen © Misereor

Rederij Phoenix Reisen, van het vandaag in Rotterdam gearriveerde  cruiseschip Artania, heeft een donatie gedaan van 1 miljoen euro voor een aantal goede doelen. In het kader van een Duits tv-programma “Die schönsten Weihnachts-Hits”  [vert.: De mooiste kerst-hits] werd geld ingezameld door vele bekende VIPS voor mensen die het niet zo breed hebben. Eigenaar van Phoenix Reisen, Johannes Zurnieden wilde daaraan graag meedoen. De bekende tv kapitein Morten Hansen van de serie “Verrückt nach Meer” overhandigde de som van 1 miljoen euro tijdens het tv programma. In totaal werd er meer dan 2,4 miljoen euro ingezameld voor goede doelen als het Duitse Misereor en Brot für die Welt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)