Rederij Phoenix Reisen doneert 1 miljoen euro

Presentatrice Carmen Nebel en kapitein Morten Hansen
Presentatrice Carmen Nebel en kapitein Morten Hansen © Misereor

Rederij Phoenix Reisen, van het vandaag in Rotterdam gearriveerde  cruiseschip Artania, heeft een donatie gedaan van 1 miljoen euro voor een aantal goede doelen. In het kader van een Duits tv-programma “Die schönsten Weihnachts-Hits”  [vert.: De mooiste kerst-hits] werd geld ingezameld door vele bekende VIPS voor mensen die het niet zo breed hebben. Eigenaar van Phoenix Reisen, Johannes Zurnieden wilde daaraan graag meedoen. De bekende tv kapitein Morten Hansen van de serie “Verrückt nach Meer” overhandigde de som van 1 miljoen euro tijdens het tv programma. In totaal werd er meer dan 2,4 miljoen euro ingezameld voor goede doelen als het Duitse Misereor en Brot für die Welt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.