Norwegian Cruise Line in 2016/17 met vier schepen in Europa

Norwegian GemNorwegian Cruise Line heeft voor het cruiseseizoen 2016/2017 haar routes bekendgemaakt. De cruisemaatschappij zet vier schepen in op het Europese continent. De Norwegian Star vaart voornamelijk in de Oostzee, Noorwegen en Noordkaap. De Norwegian Jade blijft vanuit Venetië varen met zevendaagse cruises, terwijl de Norwegian Spirit de langere routes in de Middellandse zee doet. De Norwegian Epic blijft vanuit Barcelona het rondje westelijke Middellandse Zee doen met enkele cruises naar de Canarische Eilanden en Marokko.

De overige schepen van de vloot richten zich voornamelijk op Amerika en het Caribisch gebied. In Alaska blijven drie schepen van de rederij. Daarnaast worden twee schepen naar Bermuda ingezet. Hawaii blijft bezocht worden door het Hawaii schip Pride of America.

Nieuwe boekingen kunnen worden gemaakt vanaf 16 december 2014 voor oud-gasten van de cruisemaatschappij. De boekingen gaan voor iedereen open vanaf 18 december 2014.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.