Cruisereiziger
BestemmingenStormen

Slecht weer houdt MS Artania langer in Rotterdam

Cruiseterminal Rotterdam
Cruise Terminal Rotterdam

Vanwege de slechte weersomstandigheden heeft het cruiseschip MS Artania de nacht van woensdag op donderdag doorgebracht aan de Wilhelminakade bij de cruiseterminal in Rotterdam. Het schip van Phoenix Reisen zou woensdag om 21:00 uur vertrekken uit Rotterdam om koers te zetten naar Amsterdam. Vanwege de harde wind werd echter besloten om de stop in de hoofdstad over te slaan. Uiteindelijk vertrok het MS Artania donderdag aan het einde van de middag uit Rotterdam met als eindbestemming Hamburg.

Op zowel zondag 14 als donderdag 18 december 2014 keert het MS Artania weer terug in Rotterdam (14:00-21:00 uur). Een dag later (15 december en 19 december van 09:00-17:00 uur) staan bezoeken gepland aan Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger