IJsbaan op sportdek van AIDAprima

AIDAprimaHet nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises biedt voor het eerst op een Duits cruiseschip een ijsbaan aan. Gasten kunnen op de AIDAprima straks de ijzers onder binden en een rondje maken op de 200m2 ijsbaan. De ijsbaan wordt niet het hele jaar aangeboden maar alleen in het winterseizoen. Bovendien kunnen cruisepassagiers niet alleen schaatsen, maar ook deelnemen aan ijshockey of curling. In de advents- en kersttijd wordt de ijsbaan omgeven door een gezellige traditionele kerstmarkt met uiteraard de bekende Duitse Glühwein en typische lekkernijen.

De ijsbaan wordt onderdeel van de sportdekken van AIDA. De vier elementen, water – lucht – aarde – vuur, worden de hoofdthema’s voor de dekken waar gesport zal worden. Het sportdek omvat in ieder geval twee glijbanen, een klimparcours en zelfs een gedeelte dat overdekt kan worden als het weer wat slechter is. De glijbaan AIDA Racer gaat over drie dekken en biedt twee kurkentrekkers. Bovendien is er voor de minder actievelingen een Lazy River waar je je met het water rustig kan mee laten voeren. Durfals kunnen op het touw/klimparcours hun energie kwijt.   

De eerste cruise van de AIDAprima gaat plaatsvinden vanaf 1 oktober 2015 en zal 50 dagen duren van Japan naar Dubai. Daar vaart de AIDAprima gedurende het winterseizoen. In het voorjaar cruist het schip in 38 dagen naar Hamburg. Waarna ze wekelijks uit Duitsland vaart vanaf 25 april 2016 naar onder andere Rotterdam. Prijzen starten bij €6295.

De 8-daagse wintercruises gaan van Dubai naar Abu Dhabi, Bahrain en Muscat. Deze route wordt vanaf november 2015 tot maart 2016 aangeboden. Prijzen starten bij €645.

Cruises zijn verkrijgbaar bij onder andere Cruise Travel, Zeetours of Beleef Cruisen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.