Disney Cruise Line vaart zomer 2015 ook in Noord-Europa

disneycruiselineDe Disney Magic vaart in de zomer van  2015 weer in de Middellandse Zee en zet 2015 ook koers richting Scandinavië. In de zomer van 2015 gaat Disney Cruise Line een nieuwe magische koers varen richting Noord-Europa. Gasten aan boord worden overrompeld door de charme van Noorwegen en stappen de wereld van de Vikingen binnen. De Noorse fjorden dienden als inspiratie en decor voor Disney’s populaire animatiefilm Frozen. Prachtige bergketens, enorme gletsjers en stomende geisers zorgen voor een onvergetelijke cruise! De Disney Magic vaart een aantal afwisselende 8-, 10- en 12-daagse cruises naar Noorwegen en zelfs IJsland.

Daarnaast zal de het cruiseschip  naar de Oostzee varen voor geheel nieuwe routes, waaronder afvaarten van Kopenhagen naar Sint-Petersburg. De Disney Magic maakt in juni en juli een aantal Oostzee cruises die vertrekken vanaf Kopenhagen of vanaf Dover. De 8-  en 13-daagse cruises bezoeken Talinn, St. Petersburg, Helsinki, Stockholm en Warnemunde.

Na Noord-Europa vaart de Disney Magic in 8 dagen terug via Dover (vertrek op 3 augustus) naar de Middellandse Zee waar ze op 10 augustus begint aan een klein aantal 6-daagse en 8-daagse cruises vanuit Barcelona naar onder andere Villefranche, La Spezia (voor Florence), Civitavecchia en Napels.

Disney Cruise Line is door reismagazine Condé Nast Traveler uitgeroepen tot beste cruisemaatschappij in het grote schepen segment. Ook is Disney Cruise Line vernoemd tot ‘Werelds beste cruise voor gezinnen’ door lezers van tijdschrift Travel + Leisure. Karl Holz, president van Disney Cruise Line, is zeer verheugd: “Deze prijzen bevestigen waar Disney Cruise Line voor staat – het creëren van magische herinneringen aan boord voor gasten van alle leeftijden.”

Disney Cruise Line biedt cruisevakanties aan voor jong en oud, met een breed scala aan evenementen en activiteiten die zich richten op gasten van alle leeftijden. Broadway shows, meet & greets met Disney figuren, unieke kinderclubs en uitbundige feesten op het dek: er valt genoeg te doen en te beleven aan boord! Disney Cruise Line biedt een verscheidenheid aan bestemmingen aan.

Cruises zijn beschikbaar bij Zeetours vanaf €1625, bij Cruisereizen.nl vanaf €1489,  of op de website van Disney Cruise Line.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.