Kleine brand aan boord gerenoveerde Costa neoClassica

Costa neoClassica
Costa neoClassica

CruiseCritic meldt dat er dinsdag een kleine brand is geweest aan boord van het cruiseschip Costa neoClassica. Het vuur brak uit in de schoorsteen van het schip van Costa Cruises en kon snel worden geblust door bemanningsleden. Niemand raakte gewond bij het incident, dat geen effect had op de geboden services aan boord. De Costa neoClassica bereikte zonder problemen de haven van Aqaba in Jordanie, waar het momenteel ligt. Het is bezig aan een 25-daagse reis van Savona naar Mauritius. Het is de eerste cruise van de Costa neoClassica na een 25-miljoen euro kostende renovatie in Italie. In een statement heeft Costa Cruises laten weten dat de situatie onder controle is en er op dit moment onderzoek plaatsvindt naar de oorzaak van de brand.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.