IJsbaan op sportdek van AIDAprima

AIDAprimaHet nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises biedt voor het eerst op een Duits cruiseschip een ijsbaan aan. Gasten kunnen op de AIDAprima straks de ijzers onder binden en een rondje maken op de 200m2 ijsbaan. De ijsbaan wordt niet het hele jaar aangeboden maar alleen in het winterseizoen. Bovendien kunnen cruisepassagiers niet alleen schaatsen, maar ook deelnemen aan ijshockey of curling. In de advents- en kersttijd wordt de ijsbaan omgeven door een gezellige traditionele kerstmarkt met uiteraard de bekende Duitse Glühwein en typische lekkernijen.

De ijsbaan wordt onderdeel van de sportdekken van AIDA. De vier elementen, water – lucht – aarde – vuur, worden de hoofdthema’s voor de dekken waar gesport zal worden. Het sportdek omvat in ieder geval twee glijbanen, een klimparcours en zelfs een gedeelte dat overdekt kan worden als het weer wat slechter is. De glijbaan AIDA Racer gaat over drie dekken en biedt twee kurkentrekkers. Bovendien is er voor de minder actievelingen een Lazy River waar je je met het water rustig kan mee laten voeren. Durfals kunnen op het touw/klimparcours hun energie kwijt.   

De eerste cruise van de AIDAprima gaat plaatsvinden vanaf 1 oktober 2015 en zal 50 dagen duren van Japan naar Dubai. Daar vaart de AIDAprima gedurende het winterseizoen. In het voorjaar cruist het schip in 38 dagen naar Hamburg. Waarna ze wekelijks uit Duitsland vaart vanaf 25 april 2016 naar onder andere Rotterdam. Prijzen starten bij €6295.

De 8-daagse wintercruises gaan van Dubai naar Abu Dhabi, Bahrain en Muscat. Deze route wordt vanaf november 2015 tot maart 2016 aangeboden. Prijzen starten bij €645.

Cruises zijn verkrijgbaar bij onder andere Cruise Travel, Zeetours of Beleef Cruisen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)