Prettige kerstdagen en een goed cruisejaar 2015!

Kerst op Queen Victoria
Kerst op Queen Victoria

Het team van Cruisereiziger.nl wenst al haar bezoekers prettige kerstdagen en een fantastisch 2015 toe. We hopen dat een ieder ook in het nieuwe cruisejaar prachtige reizen mag maken over de zeeën over de gehele wereld op een van de vele cruiseschepen!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​