Cruisereiziger
Uncategorized

Prettige kerstdagen en een goed cruisejaar 2015!

Kerst op Queen Victoria
Kerst op Queen Victoria

Het team van Cruisereiziger.nl wenst al haar bezoekers prettige kerstdagen en een fantastisch 2015 toe. We hopen dat een ieder ook in het nieuwe cruisejaar prachtige reizen mag maken over de zeeën over de gehele wereld op een van de vele cruiseschepen!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)