Cruisereiziger
BestemmingenVerkoop/koop

Costa Celebration naar nieuwe Bahamas Paradise Cruise Line

celebrationtopDe net gerenoveerde Costa Celebration die helaas niet bij Costa Cruises blijft, gaat naar de nieuwe rederij Bahamas Paradise Cruise Line; de nieuwe naam van cruisemaatschappij Celebration Cruise Line. Zij gaan cruisen met de slogan “Let The Fun Begin.”

De Costa Celebration krijgt bovendien haar oude naam terug en gaat onder de oude naam Grand Celebation varen. Ze zal driedaagse cruises aanbieden tussen Palm Beach en Freeport, Bahamas.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

4 gedachten over “Costa Celebration naar nieuwe Bahamas Paradise Cruise Line

  • Costa Celebration niet meer bij Costa, maar welk schip neemt de geboekte cruises over?
    Bij voorbeeld die van 1 maart van Barcelona naar Istanbul?

  • Alle passagiers worden omgeboekt op een van de andere 15 Costa-cruiseschepen, dit kan dus een andere route betekenen omdat de route niet altijd een op een kan worden overgenomen. Als je geboekt hebt: neem zo snel mogelijk contact op met je reisbureau/cruisespecialist of bij Costa Cruises als je direct op de website bij hen geboekt hebt.

  • Heb geboekt a.s 1 maart voor 15 dagen met de Costa Celebration. Schip niet meer bij de Costa! Wat gaat er nu gebeuren?? Graag een realistisch antwoord!! Gr. Marinus.

  • Beste Marinus,

    Costa zorgt voor een passende cruise. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met het reisbureau waar u geboekt heeft. Als u bij Costa Cruises rechtstreeks hebt geboekt, neem dan contact met hen op.

    mvg, Miriam

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger