Cruisereiziger
Prijsvraag

Winnaars toegangskaarten Vakantiebeurs 2015

logo vakantiebeursVan woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de Vakantiebeurs plaats. Cruisevakanties maken onderdeel uit van het ‘Vaar’-plein, samen met zeilvakanties. Bezoekers kunnen gratis presentaties en lezingen bijwonen, aan workshops deelnemen en gesprekken voeren met reisleiders en ervaren medereizigers.

Cruisereiziger.nl verlootte voor dit evenement 10 kaarten onder haar nieuwsbrieflezers!

Winnaars
Cruisereiziger.nl geeft 5×2 kaarten weg waarmee de Vakantiebeurs 2015 gratis bezocht kan worden. De interesse in de gratis entreekaarten bleek weer groot! Cruisereiziger.nl wil iedereen bedanken voor hun deelname. De volgende winnaars zijn uit de bus gekomen:

  • Mevr. E. van der Velde uit Sommelsdijk
  • Mevr. S. Berbee uit Stompwijk
  • Dhr. E. Meershoek uit Voorschoten
  • Dhr. M. Groenendijk uit Vlaardingen
  • Dhr./Mevr. M. Berger uit Uithoorn

De prijswinnaars krijgen de digitale kaarten deze week toegestuurd.

Vakantiebeurs Openingstijden

De Vakantiebeurs is dagelijks open van 10:00-18:00 uur en op vrijdag tot 20:00 uur. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!