Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurant

Royal Caribbean stelt Dynamic Dining uit op Oasis en Allure of the Seas

015oasisRoyal Caribbean heeft de introductie van het nieuwe concept Dynamic Dining uitgesteld op twee van de grootste cruiseschepen, de Oasis of the Seas en Allure of the Seas. De rederij zegt meer tijd nodig te hebben voor de puntjes op de i zodat ook op de beide grootste cruiseschepen ter wereld het concept een succes wordt.

De Oasis of the Seas was in oktober gereed gemaakt voor deze nieuwe dineermogelijkheid. Een aantal restaurants werd verbouwd en nieuw toegevoegd. Het voormalige 3 dekken tellende hoofdrestaurant Opus Dining Room heeft een metamorfose ondergaan. Op de begane grond van dit restaurant vind je voortaan het grillrestaurant American Icon Grill, op het dek daarboven het traditionele The Grande en als hoogste restaurant Silk met Oosterse specialiteiten. De huidige verbouwde restaurants op de Oasis worden in ieder geval nog traditioneel gebruikt met een vroege en een late zitting.

Op de Quantum of the Seas is direct nadat ze in de vaart kwam het Dynamic Dining wel uitgerold als onderdeel van het gloednieuwe schip. Het hoofdrestaurant is daarbij vervangen door een combinatie van gratis en betaalde (specialiteiten)restaurants waar gasten elke avond uit kunnen kiezen. Er zijn daarbij geen vaste dinertijden, geen vaste tafelzitting en geen verplichte formele avonden. De diverse restaurants zijn te reserveren via een systeem die voor je cruise reeds beschikbaar is.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger